Med usikre steg!

Hva gjør man ikke når man har en hjerne som jobber overtid i en hektisk eksamensforberedende tilværelse? Man  lar seg  inspirere til å gjøre alt mulig annet enn å forholde seg til et litt for nærgående pensum! Side opp og side ned med teoretikere, teorier og tørre tall går ingen steder uansett – og det gjør i og for seg ikke denne damen heller! Såpass preget av tingenes tilstand er man, at snill-pike-syndromet ikke tillater etterlatte bøker og underholdende sosiale begivenheter. Derimot blir fristelsen for stor når nettet befinner seg så alt for tilgjengelig for lettdistrahert psyke! Aldri i livet om tanken om en blogg ville dukket opp, hadde det ikke vært for at man trengte en aldri så liten avveksling fra endeløse timer med studier.  

Nervøs? JA! Usikker? Utvilsomt! Om det er lurt å slippe tanketrøtte ord ut i det store rom er vel heller usikkert! Men man må krabbe før man kan gå, så da så! Veien blir dessuten, sagt med klisjeenes språkpryd, til mens man går – og da forhåpentligvis med åpen retur! 

On the air…MAYBE!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tankemylder. Bokmerk permalenken.

5 svar til Med usikre steg!

  1. Eirin sier:

    Spenstig hvor mye som dukker opp under kjedsomhet og utsettelse. Mener å huske jeg skaffa meg Facebook midt i en eksamensperiode fordi jeg var dritlei… haha.

  2. eekageek sier:

    Tenker jeg må si i fra at jeg har adlydet (adlydd?) dine strenge kommandoer, og skapt meg en blogg! Woo! Username osv er vel opplagt. Klikkeklikke link.

  3. vaskeklut sier:

    Jøss, hiver hele familien Dahl seg på bloggtrenden? 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s